Ambachtelijk brood

Bakkerij Lia heeft brood met karakter en een knapperige korst. Om van te smullen! Wat ons brood zo speciaal en lekker maakt? Het is met liefde gemaakt door bakkers die hun vak verstaan. Met ingrediënten die zo puur mogelijk zijn. En dat proef je! Het resultaat: heerlijk wit, bruin, volkoren en meergranen…

.. maar u vindt bij Lia ook een groot assortiment specialiteiten. Wat dacht u van ons oergezonde 100% speltbrood? U kunt kiezen uit vele varianten. En niet alleen in brood, Lia heeft veel meer lekkers van spelt.

Of kiest u voor het echte zuurdesembrood? Een stevig brood met een knapperige korst, gebakken op de stenen vloeroven. In naturel of meergranen. Bruin of wit. Of gevuld met olijven of met noten en vijgen. Lekker bij de borrel.

Kent u onze gevulde broodsoorten al? Lia kent vele fans van het Amsterdams krentenbrood, het Ajax brood (volkoren mueslibrood met noten en rozijnen) en het heerlijk smeuïge suikerbrood.

Let u op de koolhydraten? Dan is ons koolhydraatarmbrood een echte aanrader. Bomvol met smaakvolle zaden. Dus ook nog eens extra eiwitten! Lia heeft ook glutenvrij brood (en koekjes!) in het assortiment. En bijna al ons brood is lactosevrij.

Dus ook met een intolerantie, allergie of speciaal dieet kunt u bij Bakkerij Lia onbezorgd genieten van de lekkerste broden. Informeer in de winkel naar het brood dat bij u past.

Contact